Horoskop od 15. do 31.decembra:Kome slede neverovatna desavanja?

Horoskop od 15. do 31.decembra:Kome slede neverovatna desavanja?

12. Decembra 2022 0 By Dejana

Dragi nasi,evo prilike da saznate sta vas ceka u drugom delu meseca.

 

 OVAN

Do kraja decembra vi cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Da postoji neko ko vas voli i neko ko je spreman da vam se nadje i da vas prati u svemu. Konacno sledi susret sa srodnom dusom i jedan novi i lepsi pocetak u vasem zivotu. Mislite o tome.

 

 BIK

Moramo da kazemo da je jasno da postoji neko ko vas voli.Neko ko ce do kraja decembra da vam sve to dokaze na delu. Vama ce se ova godina zavrsiti na najlepsi moguci nacin i to je izvesno. Svakako da su cuda moguca u danima koji su pred nama.

 

BLIZANCI

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da dolaze dani za romansu. Dani kada ce doci do toga da vam neko na delu svoju ljubav dokaze i pokaze. Samo je vazno da  ne dajete nikome laznu nadu. Sasvim je u redu reci ako niste spremni da se upustate u novu vezu.

 

 RAK

Emocije ce vam biti naglasene u danima koji su pred nama.To je ono sto moramo da kazemo. Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam na delu dokaze sve sto prica. Ali, cini  se da vama sada vise prija samoca i to je u redu. Sve je bolje od toga da nekome date laznu nadu.

 

 LAV

Ovo ce biti dani za promene i dani kada ce doci do iznenadjenja. Samo je vrlo vazno da naglasimo da ce doci do toga da saznate ko je osoba koja prema vama gaji emocije. Svakako da ta osoba zasluzuje da zna na cemu je sa vama, bas kao i vi sa njom.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

DEVICA

Ovo ce biti dani za promene. Do kraja decembra ce doci do toga da vam neko na delu dokaze ono sto misli, zeli i oseca. Sledi vam novi pocetak i sreca o kakvoj ste do sada samo mastali. Mislite o tome sta zelite i ponasajte se u skladu sa tim.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2