Dnevni ljubavni horoskop za 14.decembar:Sledi sreda,nekome nova sansa za srecu…

Dnevni ljubavni horoskop za 14.decembar:Sledi sreda,nekome nova sansa za srecu…

13. Decembra 2022 0 By Dejana

VAGA

Ono sto je bitno da znate jeste da ce vam ovaj dan doneti ljubav. Itekako je moguce da ce uslediti cuda i da ce doci do nekih promena kada ste vi u pitanju. Jedan rak vam je u mislima.

 

SKORPIJA

Sledi vam novi pocetak. Moze se reci da ce ovo zapravo biti dan kada nista nece biti isto. No, polako, znajte da je sve to u pozitivnom smislu. Cuda su moguca kada u njih verujemo. Mislite o tome.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 STRELAC

Ovo ce biti dan kada nista nece biti isto. Kada ce doci do toga da vam  neko na delu svoju ljubav dokaze i pokaze. Mislite o tome. Cuda su moguca za onog ko je spreman da se  bori.  Nekada je vazno da mislimo na sebe i da malo manje marimo za obaveze.Mislite o tome.

 

 JARAC

Sledi vam novi pocetak. Ova sreda bi mogla doneti nesto jako lepo i moguce je da cete u danima koji su pred nama saznati ko je osoba koja prema vama gaji emocije. Imajte na umu da ta osoba zasluzuje da joj date sansu.

 

 VODOLIJA

Konacno ce sve biti moguce.To je ono sto moramo da kazemo. Cuda su moguca za onog ko je spreman da se bori i samo nemojte odustajati od onog sto zelite. Slede vam lepe promene.

 

 RIBE

Ljubomora vase voljene osobe je veliki problem. To je zato sto vi ne mozete da verujete da ona sumnja u vas. Odani ste joj ali polako, dajte joj vremena da shvati i imajte malo vise strpljenja.

Stranice: 1 2