Strelac tokom 2023.godine:Bitno je znati da ce ovo biti godina za odluke…

Strelac tokom 2023.godine:Bitno je znati da ce ovo biti godina za odluke…

16. Decembra 2022 0 By Dejana

Tokom godine koja je pred nama ce mnogo toga doci na svoje kada je u pitanju ovaj znak zodijaka…

 

 POSAO

Strelac je znak kojem je posao jako vazan. To je ono sto moramo da kazemo. Zapravo nema nimalo sumnje da ste vi znak koji je jak i snazan i koji je zapravo pravi borac. Moramo da kazemo da je cinjenica da ce godina koja je pred nama biti  jako zanimljiva. Da je vrlo moguce da ce doci do toga da vam neko na delu dokaze i pokaze da ceni vas rad i trud.

Istina je da cete tokom godine koja je pred nama mnogo raditi. Ali, strelac je i znak koji ce mnogo napredovati. To je ono sto je izvesno i sledi vam period  kada ce doci do nekih ponuda za posao o kojima ste do sada samo mastali. Sledi vam vrlo zanimljiv period.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 LJUBAV

AKO STE SLOBODNI

Strelac vrlo cesto deluje kao osoba kojoj ljubav nije vazna. Kao da ste dovoljni sami sebi, a to je daleko od istine.  Moramo da kazemo da dolaze dani kada ce doci do iznenadjenja i kada cete doci  do svog cilja. Vi ste neko ko zna sta hoce i ko ce u danima koji su pred nama moci da kaze da je pronasao svoju  srodnu dusu.  Vazno je da kazemo da to nece biti ljubav na prvi pogled. Iskreno receno, vi i niste znak koji  veruje da je takva emocija moguca. No, svakako da ce doci do susreta koji ce ujedno biti i pocetak jednog divnog prijateljstva kojem nece biti potrebno mnogo vremena da se razvije u ljubav. Moze se reci da je izvesno da cete u godini koja je pred nama biti srecni.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2