Dnevni horoskop za 20.decembar:Utorak nekome donosi veliku srecu…

Dnevni horoskop za 20.decembar:Utorak nekome donosi veliku srecu…

18. Decembra 2022 0 By Dejana

Sledi nam utorak. Jednom znaku ce ovaj dan doneti  ostvarenje zelje na koju je dugo cekao…

 

OVAN

Utorak koji je pred nama ce nekome biti jako talican. Cinjenica je da ste vi znak koji se uvek borio da dobije ono sto zeli. Moze se reci da je konacno doslo vreme da se okrene kolo vase srece.

 

BIK

Ovaj utorak vama nece doneti ono sto zelite ali to ni u kom slucaju ne znaci da treba da ocajavate. Imajte na umu da je ovo samo los period ali da posle svake kise mora da dodje Sunce.

 

BLIZANCI

Nece biti vecih promena kada ste vi u pitanju tokom dana koji je pred nama.Samo je vazno da ne obecavate ono sto ni u kom slucaju niste u stanju da ispunite kako ne bi ste nekome slomili srce.

 

RAK

Moramo da kazemo da je vrlo moguce da cete doci do svog cilja. Postoji neko ko vas jako voli i kome je do vas jako stalo. Ovaj utorak moze da donese  ostvarenje jedne velike zelje. Mislite o tome.

 

LAV

Ono sto je vazno da kazemo jeste da je cinjenica da su pred vama dani za ljubav. Samo nemojte ni u kom slucaju odustajati od onog sto naumite. Ako postoji neko do koga vam je stalo sada je pravo vreme da to i kazete.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

DEVICA

Ovaj dan vama nece biti talican.Ali to ni u kom slucaju ne znaci da vi treba da ocajavate. Samo je jako vazno da imate na umu da nekada moramo duze da cekamo na srecu ali da ona uvek dodje, pre ili kasnije.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2