Ljubavni horoskop za 20.decembar:Vrlo je vazno da znate sta je ono sto zelite od zivota!

Ljubavni horoskop za 20.decembar:Vrlo je vazno da znate sta je ono sto zelite od zivota!

18. Decembra 2022 0 By Dejana

 VAGA

Emocije su vam na prvom mestu. Vi sada mnogo mislite na nekoga iz proslosti. Moguce je da ste spremni da nekome date jos jednu sansu ali vas  zbunjuje to sto niste sigurni da ta osoba  to uopste i zeli..

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

SKORPIJA

Kada je u pitanju ljubav moramo da kazemo da ovaj utorak vama bas i nece doneti promene. Posvetite se sebi  i razmislite o tome sta je ono sto zelite od zivota.Iznenadjenja su svakako moguca u danu koji je pred nama.

 

STRELAC

Vazno je da kazemo da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam na delu dokaze sve sto prica. To je za vas velika promena jer ste se do sada sretali samo sa onima koji su jaki na recima, slabi na delima.

 

 JARAC

Ovaj dan ce doneti  susret sa nekim iz proslosti i vama ni u kom slucaju nece biti lako. Moze se reci da ce vam taj susret probuditi stare emocije. No, polako, znajte da bas i nije pametno da se vracate na stare staze.

 

 VODOLIJA

Vrlo je vazno da kazemo da su pred vama dani kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Samo je vazno da imate na umu da to treba i sacuvati. Uzalud vam neko uzvraca emocije ako niste spremni da tu osobu usrecite.

 

 RIBE

Nece biti velikih desavanja u vasem zivotu kada je u pitanju dan koji je pred nama. Samo je bitno da cuvate ono sto imate i da ne zaboravite da je zivot jedan.Moze vam biti lepo cak i ako ste sami…

Stranice: 1 2