Vladavina Jarca pocinje 22.decembra:Evo sta vas na polju ljubavi ceka do 20.januara!

Vladavina Jarca pocinje 22.decembra:Evo sta vas na polju ljubavi ceka do 20.januara!

18. Decembra 2022 0 By Dejana

 VAGA

Vrlo je bitno da kazemo da cete u danima koji su pred nama imati vise srece nego sto mozete i da zamislite.  Bitno je da ni u kom slucaju ne obecavate ono sto niste  u stanju da ispunite.

 

 SKORPIJA

Moramo da kazemo da ce doci do toga da vam neko  dokaze svoju ljubav. Neko ko je dugo cutao o tome ali sada konacno dolaze dani kada ce cuda biti moguca. Ovo je vreme da verujete…

 

 STRELAC

Morate da imate na umu sta  je ono sto zelite. Sledi vam period kada ce cuda biti moguca. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite ni u kom slucaju.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 JARAC

 

Vladavina vaseg  znaka ce biti  vase srecno doba i sve dok ste vi glavni,sve je moguce. Imajte na umu da vam sledi period kada cete moci da kazete da ste dosli do svog cilja i dobili ono sto ni u kom slucaju niste ocekivali.

 

VODOLIJA

Vazno je da kazemo da postoji neko ko vas voli. Dakle slede dani kada cete moci da kazete da ste i dobili ono sto zelite. Samo je pitanje dana kada ce vam neko dokazati svoju ljubav.

 

 RIBE

Vrlo je bitno da  znate da je jednom raku stalo do vas i da je spreman da vam na delu dokaze i pokaze svoju ljubav. Samo je bitno da ne odustajete od onog sto naumite i da dozvolite sebi da vas vase srce vodi kroz zivot.

Stranice: 1 2