Danas,22.decembra,pocinje vladavina jarca:Ovi znaci ce imati najvise srece do 20.januara!

Danas,22.decembra,pocinje vladavina jarca:Ovi znaci ce imati najvise srece do 20.januara!

20. Decembra 2022 0 By Dejana

  Pocinje vladavina znaka koji zna sta hoce i koji ume i zna da nadje nacin da to i dobije…

 

  JARAC

Vasa vladavina pocinje i vreme kada se slave vasi rodjendani. To je ono sto  svakako treba da iskoristite na pravi nacin. Vama su sada zvezde jako naklonjene.

Period koji sledi ce biti caroban za ljubav. Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da u sedmicama koje su pred nama  za vas bas nista nece biti nemoguce. Dakle vrlo je moguce i da ce doci do ljubavi na prvi pogled, ali i do pomirenja sa osobom iz vase proslosti. Ono sto je jako vazno da kazemo jeste da pazite sta zelite zato sto to moze da vam se ostvari.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Pripadnici vaseg znaka koji su sada u vezi moraju biti spremni na jedan veliki i ozbiljan razgovor. Moguce je da ce vasa voljena osoba da vas zaprosi ili prosto da predlozi vas zajednicki zivot. Ako vi nju volite koliko ona vas, nema nimalo sumnje da ce ovo jako da vas usreci. Ali za slucaj da bas i niste sigurni u svoje emocije i da niste spremni na tako velike korake, razmislite o tome da to  osobi sa kojom ste kazete pre nego dodje do toga da vas  zaprosi. Tek bi ste joj u tom slucaju slomili srce.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2