Ljubavni horoskop za 23.decembar:Petak je dan za srecu!

Ljubavni horoskop za 23.decembar:Petak je dan za srecu!

21. Decembra 2022 0 By Dejana

 Istina je da ce ovaj dan nekome doneti razocarenje,ali evo ko ce biti lud od srece…

 

 OVAN

Moramo da kazemo da ce ovaj petak biti dan kada cete doci do svog cilja. To je ono sto je vrlo vazno. Dugo ste cekali na srecu, ali sada su konacno pred vama dani kada ce ona biti na korak od vas.

 

 BIK

Ono sto je jasno jeste da je moguce da ce ovaj petak da vam donese razocarenje. Dugo ste cekali na to da vam neko svoju ljubav pokloni ali ce vam sada biti jasno da ta osoba nije ono za sta se predstavlja…

 

 BLIZANCI

Vrlo je vazno da imate na umu da postoji neko ko je spreman da se bori za vas. Ovaj petak moze lako da bude prilika da saznate o kome je rec. Samo ni u kom slucaju nemojte davati nikome laznu nadu.

 

 RAK

Petak koji je pred nama nece doneti ono sto zelite ali to ni u kom slucaju ne znaci da  treba da ocajavate. Imajte na umu da vam itekako moze biti lepo i da je pred vama dan kada nista nece biti nemoguce.

 

 LAV

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da vas neko voli. Moguce je da cete u danu koji je pred nama shvatiti o kome je rec. Posvetite se sebi i ni u kom slucaju nemojte da prokockate sansu za srecu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Jako je vazno da kazemo da su pred vama dani kada bas nista nece biti nemoguce. Dugo ste cekali na to ali konacno su pred vama dani kada ce sreca da  pokuca na vrata vaseg zivota.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2