Tokom narednih sedam dana: Lav će uživati, dok će OVOM znaku biti slomljeno srce!

Tokom narednih sedam dana: Lav će uživati, dok će OVOM znaku biti slomljeno srce!

23. Decembra 2022 0 By Leontin Leontin

Zvezde otkrivaju svim znacima šta će im se dešavati tokom narednih sedam dana, odnosno u periodu do 30. decembra…

OVAN

Dragi ovnovi, vi ćete tokom narednih sedam dana imati osećaj da je za vas sve moguće i lako dostižno. Sreća zvezda će vas svuda pratiti što vi trebate iskoristiti na što je moguće lepši i bolji način. Dolaze vam zaista sjajni dani.

BIK

Dragi bikovi, vama dolaze veoma naporni dani tokom kojih će vam se dešavati loše stvari. Nažalost, vi ćete shvatiti da neke osobe prosto pa nisu onakve kakvim se predstavljaju. Vas će neke osobe jako razočarati sa nekim postupcima.

BLIZANCI

Dragi blizanci, period do 30. decembra vam donosi kako lepe, tako i teške trenutke. Vas lepi trenuci očekuju zbog dešavanja u ljubavi, ali se vama zato ni malo neće dopasti sve ono što vas očekuje na poslu. Vi ćete zbog dešavanja na poslu biti pod stresom.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, vaš život će postati lepši tokom narednih sedam dana. Prvo ćete uspeti da rešite jako mnogo problema što će vam tako mnogo značiti, pa vas posle toga očekuje novčani dobitak koji će dovesti do promene vaše finansijske situacije.

LAV

Dragi lavovi, vas tokom narednih sedam dana očekuje samo mnogo razloga za veliku sreću i to zbog dešavanja koja vas očekuju u ljubavi. Upravo će se vama na planu ljubavi vašeg života desiti mnogo toga sjajnog i vi ćete biti neopisivo srećni.

DEVICA

Drage device, vama period do 30. decembra donosi tako malo toga dobrog. Nažalost, vama dolaze brojna razočarenja. Prvo će vas jako razočarati neke osobe do kojih vam je jako mnogo stalo, pa onda nećete uspeti da se izborite za nešto za šta se dugo vremena borite.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2