Dnevni horoskop za ponedeljak,26.decembar:Sve smo blize kraju godine!

Dnevni horoskop za ponedeljak,26.decembar:Sve smo blize kraju godine!

25. Decembra 2022 0 By Dejana

 Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da ce ovaj dan biti jako zanimljiv i poseban za neke znakove zodijaka.

 

 OVAN

Vrlo je vazno da kazemo da ce ovaj ponedeljak doneti ostvarenje jedne velike zelje. Da ste vi znak koji jako dugo ceka na srecu ali konacno su pred vama dani kada cete moci da kazete da ste i dobili ono do cega vam je stalo.

 

 BIK

Moramo biti iskreni prema vama i reci  da ste neko ko sada ni sam ne zna sta je ono sto zeli. Morate vise da razmisljate o tome sta zelite i da se vodite u skladu sa tim, jer je izvesno da vas cekaju promene.

 

 BLIZANCI

Jako je vazno da kazemo da ste neko ko zna sta hoce i neko ko nikada ne odustaje od onog sto naumi. Postoji neko do koga vam je jako stalo i samo je pitanje dana kada cete saznati da ta osoba prema vama oseca isto.

 

 RAK

Ovaj ponedeljak nece doneti ono sto zelite. Zao nam je sto to moramo da kazemo ali sada su pred vama dani za neka razocarenja. Morate naci nacina da sve izdrzite jako i ponosno.

 

 LAV

Ovaj dan ce biti jos jedan u nizu onih kada cete konacno moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Postoji neko ko vam jako znaci i samo je pitanje dana kada cete doci do svog cilja. Vi ste neko ko ume i zna da se bori.

 

 DEVICA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je cinjenica da su pred vama dani za romansu. Neko ste ko nikada ne odustaje od onog sto naumi i sada itekako mozete da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2