Dnevni horoskop za ponedeljak,26.decembar:Sve smo blize kraju godine!

Dnevni horoskop za ponedeljak,26.decembar:Sve smo blize kraju godine!

25. Decembra 2022 0 By Dejana

 VAGA

Vrlo je vazno da kazemo da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Mislite o tome. Moramo da kazemo da je ovaj ponedeljak dan za odluku.

 

SKORPIJA

Konacno je jako vazno da ne odustajete od onog sto naumite. Samo ni u kom slucaju ne smete da ocajavate. Naravno da svi mi imamo teske dane ali se cini da vi malo cak i preterujete u svojim ocekivanjima.

 

 STRELAC

Ponedeljak koji je pred nama nece doneti ono sto zelite. Ali to ni u kom slucaju ne znaci da vi zbog toga treba da budete tuzni.Imajte na umu da se prave stvari dese onda kada je za njih pravo vreme i nikako drugacije.

 

 JARAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da su pred vama dani za ljubav. Dakle vrlo je moguce da ce vam ovaj dan doneti ostvarenje jedne velike zelje. Mozda cete saznati da postoji neko ko vas voli iznad svega.

 

 VODOLIJA

Jako je vazno da kazemo da ste vi neko ko zna sta zeli. U skladu sa tim, neka ovaj ponedeljak bude dan kada cete to otvoreno i reci. Budite  hrabri, iskreni, odani, i recite kako stoje stvari.

 

 RIBE

Moramo da naglasimo da ce ovaj dan doneti sansu za srecu. Samo nemojte odustajati od svojih namera i planova. Ovo bi mogao da bude dan kada vise nista nece biti isto u vasem zivotu.

Stranice: 1 2