Poslednji dani 2022. godine OVIM znacima donose radost, dok će Ribe biti tužne!

Poslednji dani 2022. godine OVIM znacima donose radost, dok će Ribe biti tužne!

25. Decembra 2022 0 By Leontin Leontin

Poslednji dani u godini će Ribama biti baš teški…

OVAN

Dragi ovnovi, vi ćete imati mnogo problema tokom poslednjih dana u godini i to problema koje će vam stvoriti osobe kojima mnogo verujete. Neke vaše drage osobe će učiniti postupke koje ne bi trebale da čini i vi ćete izgubiti poverenje u njih.

BIK

Dragi bikovi, poslednji dani u godini vam donose željene stvari. Vi ćete tokom poslednjih dana u godini uspeti da se izborite za neke veoma značajne stvari koje će vam omogućiti mnogo razloga za sreću. Vi ćete biti prelepo raspoloženi.

BLIZANCI

Dragi blizanci, sve ono što vas očekuje do kraja godine će kod vas izazvati podeljena osećanja. Vama hoće teško pasti neki jako veliki problemi vezani za posao koji vas očekuju, ali će vam raspoloženje popraviti sve ono što vas očekuje u ljubavi.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, poslednji dani u godini vam donose nešto zbog čega ćete shvatiti da vas jedna osoba želi kraj sebe u vezi. Jedna osoba će na kraju godine učiniti nešto sa čim će vam jasno staviti do znanja da joj se dopadate. Interesantni trenuci vam stižu.

LAV

Dragi lavovi, tokom poslednjih dana u godini ćete imati osećaj da je za vas sve moguće i veoma lako dostižno. Vama će jako mnogo toga polaziti za rukom i vi ćete moći da se izborite za one najveće pobede. Vi ćete bez bilo kakve dileme biti srećni.

DEVICA

Drage device, tokom poslednjih dana u godini će vaš bivši partner pokušati da vam se vrati u život. Upravo će ta osoba učiniti nešto zbog čega ćete shvatiti da vas ona nije uspela zaboraviti. Dolaze vam dešavanja koja će vas potpuno iznenaditi.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2