Dnevni ljubavni horoskop za 28.decembar:Velika sreca u najavi!

Dnevni ljubavni horoskop za 28.decembar:Velika sreca u najavi!

27. Dezember 2022 0 Von Dejana

VAGA

Vrlo je vazno da naglasimo da nema nimalo sumnje da je sve moguce. Da su pred vama dani za iznenadjenja i za odluke. Neko ste ko je itekako spreman da ide ka svom cilju i bori se za ono do cega mu je stalo.

 

SKORPIJA

Moramo da kazemo da je cinjenica da ste voljeni. Da postoji neko ko mnogo misli o vama i kome je do vas stalo iskreno. Ovaj dan moze biti sansa za novu ljubav i srecu kada ste vi u pitanju.

 

 STRELAC

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je jednoj vagi stalo do vas. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Mislite o tome i posvetite se tome da svoje zelje ostvarite.

 

 JARAC

Vrlo je bitno da kazemo da ce sreda koja je pred nama biti u vasem znaku. Da ste vi neko koga cekaju velike i lepe promene u danima koji slede. Posvetite se tome.

 

 VODOLIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je cinjenica da vas  neko voli. Da postoji neko ko je spreman da se bori za vasu naklonost. Ako toj osobi date sansu cinjenica je da bi mogla iskreno da vas i usreci.

 

 RIBE

Ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da je sreca na vasoj strani. Uz samo malo srece ce neka cuda biti moguca, a vi blize nego ikada ostvarenju jednog velikog cilja. Mislite o tome.

Seiten: 1 2