Lav tokom januara:Da li ce mesec koji vas ceka doneti pravu ljubav?!

Lav tokom januara:Da li ce mesec koji vas ceka doneti pravu ljubav?!

27. Decembra 2022 0 By Dejana

Dragi lavovi,donosimo vam horoskop za januar.Evo sta vam donosi prvi mesec u Novoj godini.

 

POSAO

Lav je uvek bio i ostao znak koji zna sta hoce i to je ono sto moramo da kazemo. Vazno je da naglasimo da ste vi  znak koji ce iskreno uzivati u mesecu koji je pred nama. Jako ste dugo cekali na to ali konacno je pred vama  mesec kada cete na pravi nacin biti nagradjeni za sve lepe stvari koje ste do sada uradili. Moramo reci da je cinjenica da nema nimalo sumnje da ce januar biti mesec kada cete ostvariti svoje zelje. Dakle sreca na poslu vas svakako ocekuje i to je ono sto moramo da naglasimo.

Lav je znak koji ce itekako moci da se pohvali sa tim da mu je godina jako lepo pocela kada je u pitanju posao. Sto se tice ljubavi i zdravlja, mozda situacija bas i nece biti toliko lepa i idealna.

 LJUBAV

AKO STE U VEZI:

Vrlo je vazno da kazemo da nema nimalo sumnje da ce lav tokom prvog meseca u godini zeleti mnogo toga. Mnogi pripadnici vaseg  znaka koji  su dugo u vezi pocinju da razmisljaju o narednom koraku. Neki od vas se pitaju da li su voljeni i da li je voljena osoba iskrena u svojim namerama sa vama. Da li ste ona samo zabavlja ili ima ozbiljne namere. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da je sve moguce. Dakle, itekako su pred vama dani kada ce vam sve biti jasno. Nemojte donositi nagle odluke niti zakljucke bez cinjenica. Moguce je da ce doci do raskida. Ali ako se to desi imajte  na umu da to ne treba da vam padne tesko. Zasto? Zato sto je uvek bolje  otici od onih koji su za nas pogresni.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2