Ljubav tokom vikenda:Kome ce stara godina da se zavrsi na najlepsi nacin?!

Ljubav tokom vikenda:Kome ce stara godina da se zavrsi na najlepsi nacin?!

29. Decembra 2022 0 By Dejana

Dragi nasi,pred nama je vikend kojim se zavrsava ova godina. No, takodje, pocinje jos jedna tokom njega…

 

 OVAN

Ljubav vam bas i nece biti na prvom mestu tokom vikenda koji je pred nama. Kao da ste se pomirili sa tim da je potrebno vreme za sve i sada jedino zelite da mislite na sebe. Ta odluka vam je ispravna.

 

 BIK

Konacno ce doci do toga da vam neko na delu svoju ljubav dokaze i pokaze. Da vam bude jasno da postoji neko ko ce na delu da vam  dokaze da je iskren prema vama. Sreca itekako moze da vas pogleda.

 

 BLIZANCI

Vi znate je ljubav nesto sto se desi samo od sebe i zato nema nimalo sumnje da ste vi neko ko je spreman da ceka na to. Da prava osoba udje u vas zivot i da konacno nadjete nekoga ko ce vas voleti svim srcem. Do tada cete uzivati u onom sto imate.

 

RAK

Vrlo je vazno da kazemo da su pred vama dani za romansu i dani kada cete doci do svog cilja. Postoji neko do koga vam je jako stalo i samo je pitanje dana kada cete moci da kazete da ste svoj cilj ostvarili.

 LAV

Ovaj vikend vama nece doneti ono sto zelite ali to ni u kom slucaju ne znaci da treba da ocajavate. Imajte na umu da vam moze biti jako lepo u danima koji su pred nama. Dolaze dani za ljubav ali do tada morate bit

 

 

 DEVICA

Vazno je da kazemo da ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Vama slede dani za ljubav i dani kada bas nista nece biti nemoguce. Imajte na umu da je vazno da uradite bas onako kako vam nalaze vase srce.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2