Ljubav tokom vikenda:Kome ce stara godina da se zavrsi na najlepsi nacin?!

Ljubav tokom vikenda:Kome ce stara godina da se zavrsi na najlepsi nacin?!

29. Decembra 2022 0 By Dejana

 VAGA

Konacno cete doci do svog cilja. Ono sto moramo da kazemo jeste da ste vi srecu zasluzili. Uz samo malo truda je vise nego moguce da cete dobiti ono o cemu mastate i znajte da su cuda vise nego moguca.

 SKORPIJA

Sjajno se osecate.  Sledi dan za radost. Ovaj vikend moze da donese ostvarenje vase najvece zelje i nema nimalo sumnje da ste jako dugo cekali na to. Sledi vam sjajan period i u to nema nimalo sumnje.

 

 STRELAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da vas voli jedan rak. Da je odan i iskren i da su njegove emocije takve. Samo od vas zavisi hocete li mu dati sansu ali treba da imate na umu da je on iskren i da mu je iskreno stalo.

 

 JARAC

Moramo da kazemo da su ovo dani za ljubav i dani kada ce doci do toga da se vase zelje ostvare. Dugo ste cekali na ljubav, sada je pravo vreme da sebe stavite na prvo mesto i uzivate u svemu sto sledi.

 

 VODOLIJA

Ljubav tokom ovog vikenda nece doneti ono sto zelite ali to ne znaci da treba da patite. Imajte na umu da je nekada samoca bolja od svega, i da je nekome cak i samoca znak slobode. Mislite o tome.

 RIBE

Moramo da kazemo da su pred vama dani kada bas nista nece biti nemoguce. Slede vam dani za ljubav i za romansu. Slede vam dani za promene  i dani kada bas nista nece biti nerealno kada ste vi u pitanju…

Stranice: 1 2