Dnevni ljubavni horoskop za 31.decembar:I konacno,kraj godine!

Dnevni ljubavni horoskop za 31.decembar:I konacno,kraj godine!

30. Decembra 2022 0 By Dejana

 Ova subota oznacava jedan pocetak ali isto tako i jedan kraj…

 

 OVAN

Kraj godine je pred nama. Vi danas ne treba da donosite nove odluke i da imate dilemu oko toga sta da radite i kako da se ponasate. Neka vam bude jasno da je zivot samo jedan i posvetite se samo sebi.

 

 BIK

Jako je vazno da kazemo da su pred vama dani za ljubav i dani kada ce sve doci na svoje. Ovo moze da bude dan kada cete saznati ko je osoba koja prema vama gaji jake i snazne emocije. I nemojte odustajati od srece.

 BLIZANCI

Vrlo je bitno da kazemo da ste vi neko ko zna sta  zeli i sada je samo pitanje dana kada cete i doci do svog cilja. Samo je vrlo vazno da ne odustajete od onog sto naumite i posvetite se sebi.

 

 RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da postoji neko ko vas voli.Neko kome ste jako vazni i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Emocije ce vam biti jako naglasene.

 LAV

Imajte na umu da ce ovo biti dan za romansu. Da ce ovo biti dan kada cete konacno moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Uz malo srece cete konacno moci da kazete da se vasa zelja ostvarila i to je ono sto je najvaznije.

 

 DEVICA

Ljubav je ono sto vam nedostaje. To je ono sto moramo da kazemo. Neko ste ko je spreman da ceka na emocije ali moramo da kazemo da ce  kraj godine doneti ostvarenje i te vase velike zelje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2