Dnevni ljubavni horoskop za 3.januar:Ovaj utorak moze da donese veliku promenu!

Dnevni ljubavni horoskop za 3.januar:Ovaj utorak moze da donese veliku promenu!

2. Januara 2023 0 By Dejana

 VAGA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da vas neko voli. Da postoji neko ko ume da bude oslonac, podrska, rame za plakanje i jos mnogo toga. Samo je vazno da ne odustajete od svojih namera.

 SKORPIJA

Konacno sledi period za bolje dane i moramo da kazemo da ce sve biti moguce. Vi ste neko ko nikada nije odustao od onog sto naumi i konacno su pred vama dani kada bas nista nece biti nemoguce.

 

 STRELAC

Vazno je da kazemo da cete u danima koji su pred nama napokon dobiti ono sto zelite. Ovo ce biti dani za romansu.  Ovaj utorak moze da donese ostvarenje jedne vase velike zelje.Mislite o tome.

 

 JARAC

Bitno  je da znate da vas ceka ljubav. Da vas ceka dan kada ce doci do toga da vam se neke zelje ostvare. Uz samo malo srece ce biti moguce cak i ono sto zelite svim srcem a sto vam deluje kao nerealno. Mislite o tome.

 

 VODOLIJA

Vazno je da kazemo da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam prasta jer nema nimalo sumnje da ste mu vazni. Sve ostalo je na vama, morate da znate sta zelite.

 

RIBE

Konacno dolaze dani za  bolje trenutke. Samo nemojte ni u kom slucaju odustajati od onog sto naumite.Sreca vam sledi i svakako da ste je i zasluzili. Emocije su vam naglasene i sve ce doci na svoje brze nego sto mozete da zamislite.

Stranice: 1 2