Dnevni horoskop za 3.januar:Sledi utorak koji ce jedan znak pamtiti dugo!

Dnevni horoskop za 3.januar:Sledi utorak koji ce jedan znak pamtiti dugo!

2. Januara 2023 0 By Dejana

 Dragi nasi,sledi prvi utorak u novoj godini. Evo sta donosi, kome sledi promena, kome radost…

 

 OVAN

Moramo da kazemo da ce ovaj utorak biti dan za ljubav. Dan kada ce jedan znak  doci do svog cilja i dobiti ono sto zeli. Vi ste taj znak jer od vas zavisi mnogo toga i vasa buducnost.

 BIK

Bitno je da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Mnogo vam znaci jedan rak. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da je cinjenica da je  on neke stvari sakrio od vas. Morate da imate na umu da su razocarenja moguca.

 

 BLIZANCI

Ovaj utorak ce biti jako lep kada ste vi u pitanju. Samo je vazno da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Sledi vam dan za ljubav i velika promena na koju niste bili spremni.

 

 RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce ovaj dan biti dan za ljubav. Dan kada ce ljubav da pobedi i kada ce sve doci na svoje. Uz samo malo srece ce doci do toga da se neke zelje ostvare i da vam konacno krene na bolje.

 

 LAV

Vazno je da kazemo da ste neko ko zna sta zeli. Neko ko je spreman da se bori. Vi ste neko ko ima stav, i neko ko ide ka svom cilju. Samo je pitanje dana kada cete doci do svog velikog cilja.

 

DEVICA

Vrlo je vazno da kazemo da ste voljeni. Da postoji neko o kome mastate i neko do koga vam je stalo.  Da je konacno pravo i obostrano. Uz samo malo srece ce doci do neverovatnih iznenadjenja u vasem zivotu.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2