Tokom prve polovine meseca:Tvoja astro sudbina do 15.januara!

Tokom prve polovine meseca:Tvoja astro sudbina do 15.januara!

3. Januara 2023 0 By Dejana

 VAGA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jednom raku stalo do vas. Da je samo pitanje dana kada cete doci do svog cilja i uveriti se u neciju ljubav. Bitno je reci da nema nimalo sumnje da slede promene na bolje.

 

SKORPIJA

Jako je vazno da kazemo da ste vi neko ko ima stav. Neko ko dobro zna sta hoce a sta nece. Uz samo malo srece ce doci do toga da vam se zelje ostvare i imajte na umu da nema toga sto je sada za vas nemoguce.

 

 STRELAC

Emocije su vama na prvom mestu. Postoji neko o kome mnogo mislite i mastate i neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.  Samo nemojte odustajati od onog sto naumite.

 

 JARAC

Vazno je reci da nema sumnje da ste vi neko ko zna sta hoce. Neko ko je spreman da se bori za ono do cega mu je stalo. Neko ste ko ce u danima koji su pred nama doci do svog cilja posle niza  ruznih trenutaka.

 

 VODOLIJA

Ono sto moramo reci jeste da cete tokom prve polovine januara morati da donesete neke vazne odluke. Dakle,da se zapitate sta je ono sto zelite i da se ponasate u skladu sa tim. Cuda su moguca u svakom slucaju.

 RIBE

Ono sto je vazno da kazemo jeste da vas voli jedan lav. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Uz samo malo srece ce doci do neocekivanih promena u vasem zivotu.

Stranice: 1 2