Zeno,nauci da uzivas u zivotu,i neka ova godina bude godina tvoje srece!

Zeno,nauci da uzivas u zivotu,i neka ova godina bude godina tvoje srece!

7. Januara 2023 0 By Dejana

Vreme je da se posvetis sebi. Neka ovo  bude godina kada ces prosto  misliti na sebe. Naravno da to ne znaci da ces zaboraviti  na druge. Naravno da to ne znaci da ces okrenuti ledja onima koje volis. To samo znaci da ces u danima koji su pred nama  voleti dovoljno samu sebe da ne odustanes od onoga sto zelis. I da cenis sebe.

Neka nova godina bude novi pocetak i sansa da se posvetis sebi. To nikako ne znaci da si los covek. To je znak da umes da uzivas u zivotu. Emocija neka te vodi ali uvek imaj na umu da  je nekada bitno poslusati svoj razum.

Ovo ce biti godina kada ce sve biti moguce i kada nece biti nerealnih stvari…  Jer, sve zavisi od tebe i od toga koliko ces imati snage da se boris za ono sto zelis. Neka nova godina bude novi pocetak i prilika da sebi dokazes da sebe volis.

Uvek si marila za druge, uvek si vise zelela da su oni koje volis srecni. Sada je doslo vreme da se uloge promene i da naucis sebe da stavis na prvo mesto. Zeno, doslo je vreme za nove uloge u tvom zivotu. Poslusaj glas svog srca i dozvoli da te ono vodi u mesecima koji su pred nama. U godinama koje slede.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Nauci da uzivas u zivotu i da od njega uzmes ono sto ti se daje i ono sto ti se nudi… Nauci da budes srecna. Uvek si zelela da usrecis druge,sada ucini nesto lepo za sebe.

Stranice: 1 2