Vreme je da neki znaci donesu najsrecniju odluku-koji?

Vreme je da neki znaci donesu najsrecniju odluku-koji?

8. Januara 2023 0 By Dejana

Vreme je da neki znaci ostvare cilj i da donesu najsrecniju zivotnu odluku…

OVAN

Vreme je da malo bolje razmislite sta vas ceka. I naravno, sta je ono cemu tezite vi i vase srce. Ono voli i zeli da se ostvari u jednoj vezi koja vas cini  srecnom. Nije sve u odlaganju, pa ne dajte sebi  da tracite vreme uzaludno.

 

BIK

Mozda je sada pravo vreme da se trgnete i da vas  dotakne vasa sitacija. Ona nikako nije zadovoljavajuca, a kamoli da je blizu dobroj. Verujte da je red da se malo postarate da budete odgovorni i ozbiljni. Dosta ste se oslanjali na druge.

 

BLIZANCI

Osecate se stalno pod tenzijom da ce se desiti neke lose stvari. Valda vas je zivot  vodio tako da se niste imali mnogo cemu nadati.Morate se malo opustiti, poceti da mislite drugacije. Okanite se losih misli, mislite pozitivno!

 

RAK

Ne znate sta biste od zivota, a morate da  zivite svoju muku. Da vam je lako, nije, ali  morate  priznati da ste imali i svetlih trenutaka. Ovih dana ce vam slediti neke bolje  situacije, pa je red da se radujete mnogo vise nego ikada.

 

LAV

Zeleli ste nesto i sanjarili ste o tome, ali u sebi. Ono sto se desilo, bilo je tako lose po vas, ali niste ni shvatili sta se zapravo desilo.Jos uvek sabirate i skupljate  delove proslosti. Ne vredi, vreme je da krenete dalje!

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

DEVICA

Kada se pocnu gubiti konci sopstvenog zivota, uvek se pitamo sta nas je snaslo? Vi ste cak toliko tvrdoglavi da se niste ni zapitali, ni sta, ni zasto? I za to je bio potreban jos neko, ali priznajte i svoju krivicu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2