Vreme je da neki znaci donesu najsrecniju odluku-koji?

Vreme je da neki znaci donesu najsrecniju odluku-koji?

8. Januara 2023 0 By Dejana

VAGA

Dugo razmisljate o necemu i nikako da se sredite. Vasa je veza lepa, a vi se ponasate sumnjicavo, a to partnera vredja. Zato ce vasu ljubav da stavi na ispit  i postavice vam zivotno pitanje. Vreme je da i sami donesete najsrecniju odluku.

 

SKORPIJA

Zaljubljeni ste u nekoga, a taj vas ne primecuje. Mozda je vreme da mu se sami priblizite i da mu vi pokazete sta osecate. Nema vise svrhe da odlazete, da se nadate.Pomozite svojim  nadama da se ostvare.

 

STRELAC

Sarmirate nekoga, a taj vas gleda ravnodusno. Da li je to samo nacin da budete jos  uporniji, i da ne odustanete lako? To sto glumi ravnodusnost, samo  znaci da zeli da  trosite svoj sarm jos neko vreme.Voli vas, a krije!

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

JARAC

Od vas se ceka da budete  vredni  ljubavi jednog strelca. Vesto izbegavate da mu odgovorite na osecanja, ali cete uskoro. Vreme je za  najsrecniju odluku koju cete oboje doneti na precac. I tako cete sve uveriti u svoju uzajamnu ljubav.

 

VODOLIJA

Jako ste nervozni i ne znate sta ciniti, a da vas  ne snadje jos veca nervoza.Zasto se niste zapitali  sta je razlog te nervoze i da li postoji nesto?Mozda neko bitan koga ne pominjete, ali krijete u srcu?Necete slagati srce!

 

RIBE

Vasa blaga narav vam dobro dodje u nekim trenucima. Zato lakse savladate sve svoje trenutke koji nisu za primer. Jedna vodolija vam se uvek nadje pri ruci, a da se niste zapitali zasto. Mozda ce vam vasa srca ovih dana da otkriju razlog!

Stranice: 1 2