Nece moci da izbegnu slomljeno srce:Ovim znacima sledi ljubavna bol!

Nece moci da izbegnu slomljeno srce:Ovim znacima sledi ljubavna bol!

9. Januara 2023 0 By Dejana

JARAC

Vrlo je vazno da budete jaki. Da imate na umu da za svakoga od nas pre ili kasnije dodju teski dani,ali da to ne znaci da smo ih zasluzili.

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce doci do promena i da ce vase srce biti slomljeno. Moguce je jednostavno da cete saznati da vas je slagao neko do koga vam je jako stalo. Ili da je neko od vas sakrio nesto sto vam je jako vazno i bitno. To je ono sto moramo naglasiti.

U danima koji su pred nama vama ce jedino ostati da budete jaki. Da sve sto vas ceka izdrzite i podnesete, i da ovo bude jos jedna zivotna lekcija u vasem zivotu. Vas problem je to sto ste vi dobar covek. Sto ste neko ko je iskren, odana, veran, i neko ko misli da su svi isti kao vi,a to je najveca greska. Vase ce srce biti slomljeno ali ono sto moramo da kazemo jeste da vam jedino ostaje da nadjete nacina da iz svega izadjete kao pobednik.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Kada nekoga volimo iskreno, a on nas povredi kao sto ce vas vasa voljena osoba naravno da vam nece biti lako. Naravno da ce vam delovati da vise nista nema smisla. Vase ce srce biti slomljeno i vi cete patiti kao nikada ranije ali imajte na umu da sve dodje i prodje.

Nece vam biti lako,ali tek su pred vama dani kada cete biti i nagradjeni za svoja dobra dela i za svoju patnju koja vas sada ceka…

Stranice: 1 2