Ljubav ipak nije sudbinska:Ovim znacima sledi raskid!

Ljubav ipak nije sudbinska:Ovim znacima sledi raskid!

11. Januara 2023 0 By Dejana

  Svi mi nekada zavolimo nekoga i budemo spremni da za tu osobu uradimo bas sve,a na kraju shvatimo da  nema svrhe.

 

 LAV

Ako ste sada u vezi vreme je da budete realni i iskreni prema sebi. Da se zapitate da li ste srecni i da li je to ono pravo. Dakle, vi dobro znate da ovog puta bas i niste realni.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Da vam je negde jasno da osoba sa kojom ste bas i ne cini nista povodom toga da vas usreci, dok vi za nju cinite bas sve. Ili, ona je ta koja se trudi, a vi ipak niste srecni onako kako smatrate da bi ste mogli biti. Bilo kako bilo, doslo je vreme da o svemu dobro razmislite i da se ponasate u skladu sa svojim emocijama. Ako to nije to, i ako se vec desilo da se vasa ljubav ugasila, imajte na umu da druga osoba to mora da zna.

Naravno da nije lako nikome reci tako nesto i slomiti srce ali vi morate da imate na umu da je zivot jedan. Osoba kraj koje ste sada nije vasa prava srodna dusa. Cak i u slucaju da je sada medju vama sve savrseno, cinjenica je da to nije ljubav koja vam je sudjena. Samo je zapravo pitanje dana kada ce vam to biti jasno. Kada cete imati dokaz da smo u pravu i da vasa srodna dusa, osoba koja ce vas usreciti najvise na svetu, tek treba da dodje u vas zivot.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2