HOROSKOP SREĆE I TUGE: Strelcu dolaze sjajni dani, dok će OVI znaci biti tužni!

HOROSKOP SREĆE I TUGE: Strelcu dolaze sjajni dani, dok će OVI znaci biti tužni!

14. Januara 2023 0 By Leontin Leontin

 

LAV

Dragi lavovi, nažalost, vama bliska budućnost neće doneti ono čemu se nadate. Vama će bliska budućnost pre svega doenti tugu. Tokom bliske budućnosti će vam se desiti razne loše stvari koje će vam tako teško pasti. Ono što vas očekuje jesu brojna loša dešavanja u ljubavi zbog kojih bi se vaša veza mogla završiti.

Vaša vojlena osoba će učiniti nešto zaista veoma loše i zbog tog postupka voljene osobe ćete početi da razmišljate o ljubavnom kraju. Zapravo će biti potrebno pravo malo čudo da se desi pa da vaša veza opstane.

Ono što je sigurno jeste to da vam dolaze brojni teški trenuci.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

VODOLIJA

Drage vodolije, vi ni malo nećete moći da budete zadovoljni sa dešavanjima koja vam uskoro dolaze. Nažalost, vama uskoro dolaze brojna negativna dešavanja na mnogim planovima vašeg života. Prvo ćete imati mnogo poslovnih problema i vaše zaposlenje će biti pod znakom pitanja.

Međutim, vama će mnogo teže pasti to što će vas osobe kojima tako mnogo verujete prosto pa izdati. Upravo će neke vaše drage osobe tokom bliske budućnosti učiniti brojne loše postupke. Neke vaše drage osobe će vam sa nekim postupcima stvoriti jako veliku količinu tuge i vi ćete početi da razmišljate o odlasku od tih osoba.

Vama zaista bliska budućnost neće doneti ono čemu se vi nadate. Tuga vam stiže, a vi ćete isto tako imati i jako mnogo neočekvianih problema. Vama dolaze dešavanja koja vi niste ni sa čim zaslužili.

Stranice: 1 2