Pocinje nova sedmica,do 23.januara ove znakove cekaju zivotni preokreti!

Pocinje nova sedmica,do 23.januara ove znakove cekaju zivotni preokreti!

15. Januara 2023 0 By Dejana

  Treca sedmica januara je pred nama. No,ovo ce biti dani kada ce  neki zodijaci morati da donesu odluke, ali i zgrabe sansu za srecu.

 

 LAV

Nova sedmica ce vama doneti dokaz da ste pogresili. Moguce je da ce doci do toga da shvatite da ste napravili jednu veliku gresku. Vi dobro znate da ste imali srecu u svojim rukama i nekoga kome ste bili jako vazni. I sve to vam je bilo malo.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da su pred vama dani kada cete poceti da se kajete. Jer, ta osoba je prosto krenula dalje. Istina je da joj je bilo jako tesko ali je prosto odlucila da misli na sebe. Prastala vam je i tolerisala ali se umorila od toga.

Bice vam tesko, jer ce vam biti jasno da ce sada neko drugi imati ono sto je moglo da bude samo vase. Naravno da ovo treba da shvatite kao veliku lekciju sudbine i da se ponasate u skladu sa tim. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da drugi put, kada budete imali nekoga ko vas voli… Treba da to cuvate. Da cenite. Da negujete tu ljubav. Vi niste ni svesni toga koliko ste mogli da budete srecni. Koliko ste mogli biti voljeni,ali vama je sve bilo malo.

Zato ce ova nova sedmica doneti dokaz vase greske i mozda cak i vase naivnosti. I jasno je da cete pozeleti da vratite vreme ali to jednostavno nece biti moguce. Nece biti realno. Mislite o tome.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2