Svetlana je zena cistog srca:Ona donosi srecu u tudje zivote!

Svetlana je zena cistog srca:Ona donosi srecu u tudje zivote!

20. Januara 2023 0 By Dejana

Ono sto dalje moramo da kazemo kada je u pitanju zena koja nosi ovo ime jeste da je ona jako verna i odana.Svakako da je ovo neko na koga mozete da se oslonite.  Ona je pravi prijatelj i nema nimalo sumnje da ce umeti da usreci one do kojih joj je stalo. Cuva tudje tajne kao da su njene. I cak i onda kada iz nekog razloga dodje do prekida kontakta ili svadje, ovo je zena koja nece porusiti svoja moralna nacela. Pravi su srecnici oni koji je imaju kraj sebe jer je ovo zena koja ce vam dokazati na delu sta je to prava zena. Sta su rec i karakter pre svega.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ono sto vam obeca zena koja nosi ime Svetlana, to mozete da smatrate kao svetinju.  Pre svega zato sto je ovo zena koja  zeli postovanje a dobro zna da se ono zasluzuje.

Moramo da kazemo da je ovo zena koja ce umeti da da drugu sansu i da oprosti. Ali da svako ko zeli da je na bilo koji nacin ogranicava  u bilo cemu moze odmah da ode od nje. Jer, ako ne ode ta osoba, otici ce ova zena. Ona nikome ne dopusta da se igra sa njom i to je ono sto moramo da kazemo.

Kada je u pitanju ljubav svakako da nema sumnje da je ova zena neko ko je veran… Ali prosto ona nikada i nikome nece dozvoliti da od nje pravi budalu.

Ona je zaista odana i iskrena i partner za pozeleti ali nikada nikome ne prasta izdaju. Ona dobro zna da onaj ko izda jednom,izdace ponovo i ponovo.

Stranice: 1 2