NAJTEŽI TRENUCI IM DOLAZE: Život ovih znakova će postati mnogo teži!

NAJTEŽI TRENUCI IM DOLAZE: Život ovih znakova će postati mnogo teži!

21. Januara 2023 0 By Leontin Leontin

 

DEVICA

Drage device, vi se nadate sreći tokom bliske budućnosti, ali vama bliska budućnost neće doneti sreću. Nažalost, očekuju vas najteži trenuci tokom bliske budućnosti. Očekuju vas dešavanja koja će vam neverovatno teško pasti. Prvo što vas očekuje jeste izdaja osobe kojoj najviše verujete. Upravo će osoba u koju imate veliko poverenje učiniti nešto sa čim će vam stvoriti ogromne probleme i vi ćete početi da razmišljate o odlasku od te osobe.

A vas posle toga očekuje mnogo toga lošeg i u ljubavi. Vas na planu ljubavi vašeg života očekuju toliko negativna dešavanja da ćete vi prestati da verujete u svetlu budućnost vaše veze. Vi ćete zbog nekih dešavanja početi ozbiljno da razmišljate o ljubavnom kraju.

Nažalost, vama se velika tuga sprema.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

VODOLIJA

Drage vodolije, vama uskoro dolaze dešavanja sa kojima ni malo nećete moći da budete zadovoljne. Očekuju vas dešavanja koja će vam neopisivo teško pasti. Vas uskoro očekuje jako mnogo toga negativnog. Prvo vas očekuju razočarenja. Vi ćete se prvo razočarati u neke vaše drage osobe, pa posle toga nećete uspeti da se izborite za nešto za šta se dugo vremena borite i to će vam neopisivo teško pasti.

Sem toga vas očekuju i brojni ljubavni problemi. Jednostavno se vaš partner neće ponašati prema vama onako kako vi to i zaslužuje. On će činiti postupke koje ne bi trebao da čini i vi ćete zbog postupaka vašeg partnera imati mnogo razloga za tugu.

Zaista vam bliska budućnost neće doneti ono čemu se vi sada nadate. Ona će vam doneti mnogo toga negativnog.

Stranice: 1 2