Horoskop od 23. do 30.januara:Nekome sledi sreca,nekome najteza sedmica ikada!

Horoskop od 23. do 30.januara:Nekome sledi sreca,nekome najteza sedmica ikada!

22. Januara 2023 0 By Dejana

 Dragi nasi,pred vama je horoskop za zadnju sedmicu januara. Slozicete se sa nama, januar deluje kao najduzi mesec u celoj godini…

 

 OVAN

U zadnjoj sedmici januara nista nece biti onako kako zelite. Zao nam je sto to moramo da kazemo ali je cinjenica da vas cekaju dileme. Necete ni sami znati sta je ono sto zelite, ali moramo da kazemo jeste da slede dani za odluku.

 

 BIK

Ovi dani januara mogu da budu oni kada cete doneti najvecu odluku. Moguce je da ce neko da vam trazi oprostaj. Samo vi znate da li ste spremni da prastate i da li je to ono sto zelite. Odluka mora biti donesena.

 

 BLIZANCI

Ono sto moramo da kazemo kada ste vi u pitanju jeste da ce doci do ljubavi na prvi pogled. Vama ce zadnji dani januara doneti ostvarenje jedne vase velike zelje. Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite.

 

 RAK

Konacno, slede dani za ljubav. To je ono sto moramo da kazemo. Vi cete ovu sedmicu pamtiti samo po lepom. Rakovi koji su sada u vezi ce mozda cak doci do saznanja da voljena osoba zeli nesto vise. Mozda vam sledi prosidba.

 

 LAV

Ovo ce biti dani kada nista nece biti nemoguce. Vazno je da kazemo da ste vi neko ko ce znati sta je ono sto zeli. Samo ni u kom slucaju nemojte odustajati. Sledi vam jedna zanimljiva ponuda kada je u pitanju posao.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da vas neko voli. Samo nemojte ni u kom slucaju sumnjati u emocije te osobe. Iskrena je prema vama i stvarno je spremna na sve ne bi li vam to i dokazala.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2