Moraju biti oprezni,paziti kome veruju: U ovoj sedmici ovim znacima nece biti lako…

Moraju biti oprezni,paziti kome veruju: U ovoj sedmici ovim znacima nece biti lako…

23. Januara 2023 0 By Dejana

 

   RIBE

Za vas je sve moguce kada je u pitanju sedmica koja je pred nama. Vi ste znak koji ima stav. Samo je jako vazno da naglasimo da su pred vama dani tokom kojih ce neko od vas saznati jako vaznu vest. Vi ste od osoba koje moraju da paze kome veruju. Itekako vazite za nekoga ko zna sta hoce i zato je vrlo vazno da naglasimo da su pred vama dani za promene.

Ali, imajte na umu da vam nisu svi prijatelji. Da to sto vam neko prica da vas voli ni u kom slucaju ne znaci da je to stvarno tako. Ako ste sada u vezi imajte na umu da nema nimalo sumnje da bi moglo doci do toga da vas voljena osoba razocara. Najbolje bi bilo kada tokom ove sedmice ne bi ste pravili velike planove. Postoji neko kome ste jako vazni ali ono sto moramo da kazemo jeste da  ta osoba krije od vas nesto bitno. I kada saznate o cemu je rec moguce je da ce vam srce biti slomljeno. Imajte na umu da su pred vama dani kada sve moze da dodje na svoje, ali kada je od velike vaznosti da pazite kome verujete. Kome odajete svoje tajne i sve sto ide uz to.

Samo polako. Uvek imajte na umu vaznu cinjenicu a to je da nisu svi dobri. Da nisu svi kao vi. Nekada moramo da krenemo dalje, nekada moramo nekim ljudima da okrenemo ledja. Nekada moramo i da patimo i placemo kako bi smo sto pre spoznali necije pravo lice. Uvek imajte na umu da posle svake kise dodje Sunce i tako ce biti i u vasem slucaju.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

No,kada je u pitanju ova sedmica znajte da nema nimalo sumnje da ce doci do promena i da one bas i nece biti lepe ni talicne kada ste vi u pitanju.

Stranice: 1 2