Tokom vikenda:Ovaj znak ce imati najvise,a ovaj najmanje srece!

Tokom vikenda:Ovaj znak ce imati najvise,a ovaj najmanje srece!

26. Januara 2023 0 By Dejana

Dragi nasi,pred nama je vikend. Evo prilike da saznate ko ce biti raspolozen, a koga cekaju razocarenja….

 

  LAV

Moramo da kazemo da cete  vi tokom vikenda videti pravo lice nekoga do koga vam je stalo. Naravno da vam ni u kom slucaju nece biti lako. Postoji neko o kome mislite, ali moramo da kazemo da je istina da ta osoba ne zaluzuje vasu ljubav. Vama zapravo tokom ovog vikenda sledi jedno veliko razocarenje.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ako ste imali nekoga koga ste jako voleli,a koga niste znali da cuvate i ko vise nije pored vas, moramo da kazemo da je moguce da ce ovaj vikend doneti jedno bolno saznanje. Vi bi ste mogli da saznate da ta osoba vise nije slobodna. Da je ona odlucila da krene dalje i da vas je prebolela. Skoro da nije bilo toga sto ta osoba za vas nije bila spremna da ucini ali se cini da je vama bilo malo. Da vi prosto niste umeli da cenite to sto ste imali, i da ste joj slomili srce. Ako je takav slucaj onda je vreme da se  pomirite sa tim da ne mozete bas nista da promenite. Da jednostavno sada nije pravo vreme za vas i da morate da krenete dalje kako znate i umete. Jer, samo je do vas bilo sve, i imali ste srecu koju jednostavno niste znali da cuvate. Sve je to zivot i to je ono sto vi morate da imate na umu.

Dolaze dani kada ce iznenadjenja biti moguca ali i kada cete nauciti jednu vaznu lekciju. Kada drugi put budete imali kraj sebe nekoga ko vas voli svim srcem, nema sumnje da cete znati da tu osobu cenite i cuvate.  Ovo vam je zivotna lekcija jer je ljubav najvaznija od svega. Vi ste je imali, ali ne i sacuvali.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2