Znacenje imena Tanja je kraljica! Zena koja nosi ovo ime zasluzuje krunu!

Znacenje imena Tanja je kraljica! Zena koja nosi ovo ime zasluzuje krunu!

29. Januara 2023 0 By Dejana

No, ono sto je bitno da naglasimo jeste da je nece previse dotaci cak ni ako je muskarac do kojeg joj je stalo odbije. Zasto?  Prosto zato sto je ovo zena koja zna da zivot nije lak ali koja ume da se izbori za ono do cega joj je stalo. Srecan je muskarac kojem ova zena pokloni svoje srce. Zato sto ona ume da voli, zato sto ume da usreci i zato sto bez imalo sumnje  dobro zna sta je svakom muskarcu za srecu potrebno.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Zena Tanja je cist primer da postoje dame koje znaju da prastaju. Ona je dama koja je svesna toga da je ljudski prastati i gresiti i to je ono sto moramo da kazemo.  Vazno je da naglasimo da zena  koja nosi ovo ime dobro zna kada je vreme da od nekoga ode. Ona itekako ume i zna da prasta i tolerise ali kada joj jednom pukne film i ako jednom odluci da okrene ledja… Smatrajte da ih je okrenula za sva vremena.

Vazno je da kazemo da je ovo zena koja je idealna kao majka. Skoro da niko u svom srcu ne nosi toliko ljubavi koliko je zapravo ima ova zena.  Ona je neko ko ima stav i ko nikada ne odustaje od onog sto naumi.  Moramo reci da je ovo neko ko ce vam dati svoju dusu na tacni ali ko ce itekako umeti da prepozna kada je pravo vreme da ode i da nekome ledja okrene.

Kada pricamo o prevarama, istina je da ova zena nikada nece preci preko izdaje. Ona dobro zna da svako ko jednom izda, izdace ponovo… I itekako ume i zna da prepozna kada je vreme da ode.

Stranice: 1 2