Vreme je da skupis ostatke svog ponosa i da odes…Neka shvati sta je izgubio…

Vreme je da skupis ostatke svog ponosa i da odes…Neka shvati sta je izgubio…

31. Januara 2023 0 By Dejana

Sve si mu dala i ucinila si sve sto si  mogla da ucinis i opet mu je bilo malo.  On je takav  covek, uvek zeli jos i jos i jedino mari za to kako je njemu…

 

Vreme je da svemu tome kazes stop.  Vreme je da svemu tome kazes zbogom.  Ti si zena koja je dala svoje srce i svoju dusu i zena koja voli svim  svojim bicem. Voli nekoga ko nikada nije bio vredan nicega, a ponajmanje ljubavi.  Vreme je da das sebi priliku i da krenes dalje jer si ti zena koju cekaju velike promene. Imaj na umu da je moguce da nadjes svoju srecu samo ukoliko odlucis da odes od nekoga ko ne zna da te ceni.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Vreme je da se pomiris sa tim da je on jedno veliko nista. Da je samo bice koje obecava u prazno ali bice koje nikada nije naucilo da ceni ono sto ima.Ti si bila i ostala zena koja je zasluzila ljubav ali je stvar  u tome sto si predugo cekala da se on promeni.  I sto i dalje cekas i sto se deo tebe nada  da ce doci dan kada ce on shvatiti koliko vredis. Nije on vredan nijedne tvoje suze kamoli tvog  cekanja i svih sansi koje si mu dala.

Ti si zena koja je prosla toliko toga.  Ti si zena koja je predugo cekala na to da se neko promeni i da neko shvati koliko ti vredis. Nije ni cudo sto si se umorila.  Dala si sve od sebe za nekoga ko je jednostavno bio spreman da voli samo sebe.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2