Vreme je da skupis ostatke svog ponosa i da odes…Neka shvati sta je izgubio…

Vreme je da skupis ostatke svog ponosa i da odes…Neka shvati sta je izgubio…

31. Januara 2023 0 By Dejana

Vreme je da uzmes ostatke svog slomljenog srca i to malo ponosa sto ti je ostalo i da krenes dalje. Da odes. Jer,samo ces ako odes moci da kazes da si dosla do svog cilja, a tvoj je cilj sreca.  Nije on muskarac koji ce  ikada umeti da te prati.  Nije on muskarac koji ce ikada umeti da te voli onako kako bi ti zelela. Imaj to na umu.

On je samo jedno veliko nista.  I ma  sta da ti uradila i ma koliko da se nadala, on nikad nece moci da te usreci jer je bez srca rodjen.   Tvoje je sada slomljeno ali znaj da itekako moze doci neko ko ce umeti da ti ga  izleci.  Ko ce umeti da ti vrati osmneh na to predivno lice.  Zasluzila si to.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Moras da znas kada je vreme da odes, a kada je vreme da das sve od sebe.  Sada je bitno da mislis na to da tebi bude dobro, jer si predugo mislila na to kako da usrecis one do kojih ti je stalo. Srce ti je slomljeno jer si predugo cekala na neciju promenu…  Ti si zena koja je predugo cekala na to da neko shvati koliko vredis.  Ti si neko ko zasluzuje mnogo vise i mnogo bolje od onoga sto taj covek ume i zna da ti pruzi… 

Vreme je da mislis na sebe i uzmes od  zivota ono sto ti se nudi… Samo njemu reci zbogom.

Stranice: 1 2