Dnevni ljubavni horoskop za 2.februar: Cetvrtak koji sledi ce biti dan za pravu ljubav!

Dnevni ljubavni horoskop za 2.februar: Cetvrtak koji sledi ce biti dan za pravu ljubav!

1. Februara 2023 0 By Dejana

VAGA

Ono sto moramo da kazemo kada je u pitanju ovaj cetvrtak jeste da je samo pitanje trenutka kada cete se uverite u neciju ljubav. Samo nemojte odustajati i vodite se time da je vas zivot vasa stvar. 

 

SKORPIJA

Konacno, cetvrtak koji je pred vama ce doneti ono sto zelite.  Dakle ovo ce biti dan za promene i za ostvarenje jedne vase velike zelje. Neko ste ko ce moci da kaze da ga je karma pocastila.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

STRELAC

Ovaj dan nece doneti ono sto  zelite ali to ni u kom slucaju ne  znaci da  treba da odustajete od onog sto hocete. Vodite se time da je zivot samo jedan i da je bitno da ne odustajete ma koliko tesko bilo.  Znajte da nekada zadnji pokusaj vodi do cilja.

 

 JARAC

Moramo da kazemo da ce ovo biti dan za ljubav. Dan kada cete doci do svog cilja i kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite.Ako ste u vezi imajte na umu da ce mozda voljena osoba u danu pred nama da vas zaprosi.

 

 VODOLIJA

Ovo ce biti dani za promene. Dakle ne samo ovaj cetvrtak vec i dani koji tek slede.  Treba da razmislite o tome sta je ono sto zelite i znajte da su pred vama dani kada ce cuda biti moguca.

 

RIBE

Sjajno cete se osecati ovog dana. Cetvrtak koji je pred nama ce doneti ostvarenje jedne velike zelje. Sledi nova sansa za ljubav, ali i sansa kada bi ste mogli na polju karijere da se ostvarite kao nikada do sada.

Stranice: 1 2