Ovi znaci ce morati da donesu teske odluke do kraja meseca!

Ovi znaci ce morati da donesu teske odluke do kraja meseca!

1. Februara 2023 0 By Dejana

 Februar ce ovim znacima doneti promene koje nece biti nimalo lake ni lepe.

 

VAGA

Odluke koje su pred vama nece biti nimalo lake ni lepe. To je ono sto moramo da kazemo.  Ovo ce biti mesec tokom kojeg ce doci do toga da vam se javi neko iz proslosti.  Da li cete odluciti da toj osobi date sansu ili ne to samo vi znate. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da je u pitanju neko ko vam je jednom vec slomio srce  i ko ce mozda to uraditi ponovo.

Ne moze niko da vam kaze kako cete ziveti ni da li cete toj osobi dati priliku ali ono sto je jasno je da ne trebate nagliti. Razmislite o svemu i zapitajte se sta je ono sto zapravo zelite. I naravno,dajte toj osobi pre svega mali uslov da shvatite da se ona iskreno promenila jer je to ono sto  je neophodno.  Samo u tom slucaju necete patiti i samo u tom slucaju cete znati sta je ono sto je za vas najbolje da uradite.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ako se promenila i ako je ovog puta iskrena, a vi i dalje imate  emocije prema njoj, onda joj dajte jos jednu sansu.  U tom slucaju mozete oboje biti jako lepo raspolozeni.  No,ako vam ne dokaze na delu sve sto prica znajte da je za vas najbolje da krenete dalje…Odluke koje vas cekaju nece ni u kom slucaju biti lake ali ono sto je vrlo vazno da naglasimo jeste da za sve postoji prvi i poslednji put i pravo vreme.

  Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2