Dnevni ljubavni horoskop za subotu,4.februar:Dan koji moze da promeni sve!

Dnevni ljubavni horoskop za subotu,4.februar:Dan koji moze da promeni sve!

3. Februara 2023 0 By Dejana

 Bitno je da naglasimo da nema nimalo sumnje da su pred vama dani za ljubav. Ovo ce biti dan kada ce neko saznati na cemu je sa voljenom osobom…

 

 OVAN

Moramo da kazemo da ce ovaj dan biti prilika da se posvetite sebi. Vi ste neko ko ce u danu koji je pred nama konacno doci  do svog cilja. Dugo ste mislili na druge, sada je vreme da se posvetite svojim zeljama i ciljevima. To nije znak da ste sebicni…

 

 BIK

Ova subota ce vama biti dan za emocije. To je ono sto moramo da kazemo. Odlicno se osecate i nema nimalo sumnje da su pred vama dani kada ce ljubav pokucati na vrata vaseg zivota. Dugo ste cekali na to.

 

 BLIZANCI

Ovaj dan moze da bude nova sansa za srecu kada ste vi u pitanju. Ako se do sada nije desilo da upoznate nekoga ko ce vas voleti svim srcem onda imajte na umu da je moguce da ce to da usledi danas. Emocija vam nece faliti.

 RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da su pred vama dani za ljubav i dani kada cete moci da kazete da ste dosli do svog cilja. Vama je jako vazno da ste voljeni i da imate nekog ko je tu za vas.

 

 LAV

Ovaj dan nece biti ono sto zelite ali to ne znaci da treba da ocajavate. Itekako vam moze biti lepo cak i ako ste slobodni i to je ono sto morate imati na umu. Samo polako, neka stvari idu svojim tokom.

 

 DEVICA

Konacno ce ovo biti dan za romansu. Vi ste neko kome sledi ostvarenje jedne velike zelje. Posle niza suza ce doci do toga da se kolo srece okrene i da i vama dodju lepsi dani.  Mislite o tome i posvetite se sebi.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2