Danas je snezni mesec:Evo sta donosi tvom znaku zodijaka!

Danas je snezni mesec:Evo sta donosi tvom znaku zodijaka!

4. Februara 2023 0 By Dejana

 Danas nastupa jos jedna promena na nebu.Pun mesec ce biti u znaku lava…

 

 OVAN

Snezni mesec vasem znaku bas i nece doneti ono sto zelite. Ali, to ni u kom slucaju ne znaci da treba da ocajavate.Ovo prosto nije vreme za vas ali moramo da kazemo da ce sve doci na svoje. Sada je bitno da budete strpljivi.

 

 BIK

Ono sto moramo da naglasimo jeste da je jako vazno da ne odustajete od onog sto naumite. Ovaj fenomen vama moze da donese jedan novi pocetak.  Ako postoji neko do koga vam je stalo vreme je da mu to i

 

BLIZANCI

Ljubav vam je na prvom mestu. Vi iskreno zelite da imate kraj sebe nekoga na koga mozete da se oslonite. Ali, ono sto moramo reci, sada nije pravo vreme da u vas zivot udje neko ko je poseban i ko ce moci da vas  usreci.

 

RAK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da ce sve doci na svoje i da ce ovi dani za vas biti jako lepi. Daklemoguce je da cete  na jedan poseban nacin biti  nagradjeni za sve sto ste do sada uradili,a uvek ste cinili dobro.

LAV

Jako je vazno da imate na umu da vas neko  voli.Neko ste ko je spreman da se bori za neciju ljubav i neko ko ne odustaje.. Ali,dok vi volite jednu,  vas voli druga osoba i sada se nalazite u ljubavnom trouglu.

 

 DEVICA

Moramo da kazemo da je vazno da ne odustajete od onog sto naumite.  Postoji neko ko vas voli iskreno i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.  Razmislite o tome da li je to ono sto zelite i sta vam iskreno za srecu  treba.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2