Dnevni ljubavni horoskop za 5.februar:Evo kome ce nedelja biti idealna za ljubav!

Dnevni ljubavni horoskop za 5.februar:Evo kome ce nedelja biti idealna za ljubav!

4. Februara 2023 0 By Dejana

 VAGA

Ljubav vam je sada na prvom mestu.  To je ono sto je vrlo vazno, i pri tome pametan izbor za vas koji moze da vas odvede u pravom smeru.  Samo je bitno da ne odustajete od onog sto naumite. Nekada zadnji pokusaj vodi do cilja.

 SKORPIJA

Emocije su vam na prvom mestu.Kada je u pitanju ova nedelja doci ce do promena na bolje.  Postoji neko ko vas voli svim srcem i neko ko ce vam biti odan, veran, neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.

 

 STRELAC

Vazno je reci da ste vi neko ko ne zna sta zeli u ovom trenutku.To je ono sto moramo da naglasimo. Tek su pred vama dani za promene i dani kada cete morati da donesete neke odluke.  Samo je bitno da slusate glas svog srca, i da date sebi vremena za sve.

 

JARAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da slede dani za ljubav. Sada samo treba da slusate svoje srce i da se vodite time da je zivot previse kratak da bi ste marili za tudja misljenja.  Ova nedelja ce biti prilika da se uverite u necije emocije.

 

 VODOLIJA

Nedelja koja je pred nama ce doneti promene. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Dugo ste se trudili kako bi ste osvojili necije srce,i do toga da ta osoba konacno bude kraj vas.  Cini se da je sada pravo vreme za ljubav.

 

 RIBE

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu i vi imate silnu zelju da imate nekoga ko vas voli, i ko ce vas usreciti.  Vec  postoji neko  kome ste vazni ali ste prema toj osobi poprilicno ravnodusni. Da li cete toj osobi dati priliku ili ne, to je samo na vama, ali je vrlo vazno da naglasimo da je iskrena.

Stranice: 1 2