Ribe tokom februara: Moze se reci da ce ovo biti mesec iz vasih snova!

Ribe tokom februara: Moze se reci da ce ovo biti mesec iz vasih snova!

4. Februara 2023 0 By Dejana

Drage ribe,ovo ce biti mesec tokom kojeg cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite.

 

POSAO

Kada je u pitanju mesec koji je pred nama,moramo reci da cete tokom njega moci da kazete da ste dobili sve ono sto zelite. Ovo ce biti period tokom kojeg cete doci do svog cilja i moci da kazete da ste dobili sve ono o cemu ste do sada samo mastali.

Jako je vazno da kazemo da ce ovo biti mesec tokom kojeg vam sledi period za dokazivanje na radnom mestu.  Mozda cete cak doci do svog poslovnog cilja i ostvariti ono o cemu ste godinama mastali.  No osim toga, vi ste  neko ko ce moci da kaze da je konacno uveren u to da vasi saradnici cene vase znanje, sposobnost i trud. To ce vam znaciti skoro koliko i poslovna ponuda koja sledi, jer ce vam to biti priznanje.

LJUBAV

AKO STE SLOBODNI

Moramo da kazemo da nema  nimalo  sumnje da cete tokom ovog meseca ostvariti svoju ljubavnu  zelju.  To je ono sto moramo da kazemo.  Vrlo je zapravo moguce da ce vam poci za rukom da ostvarite svoje emotivne zelje. Ukoliko u ovom  trenutku postoji neko o kome mastate i do koga vam je stalo vazno je da znate da ta osoba oseca isto.

Da je i njoj stalo jednako jako i snazno koliko i vama, a da je sve ostalo na vama, jer ce on cekati na vas prvi korak. Mozda cete morati preci preko svog ponosa i inata ali to nista ne znaci u poredjenju sa tim da ste dobili svoju srecu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2