Dnevni ljubavni horoskop za 7.februar:Evo kome ce ovaj utorak biti talican!

Dnevni ljubavni horoskop za 7.februar:Evo kome ce ovaj utorak biti talican!

6. Februara 2023 0 By Dejana

 Dragi nasi, pred nama je utorak, i ovaj dan ce svakako doneti veliku srecu jednom znaku zodijaka.

 

 OVAN

Moramo da kazemo da ce ovaj utorak biti dan za ljubav. Da zapravo nema nimalo sumnje da ce neko moci da kaze da je dobio  priliku da se uveri u necije emocije. Samo je vazno da naglasimo da su cuda moguca.

 

 BIK

Ono sto je vazno da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da slede dani za romansu. Postoji neko ko vas voli i neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Samo je vazno da cuvate ono sto imate.

 BLIZANCI

Vazno je reci da ste vi neko ko ima stav. Da ste neko ko nikada ne odustaje od onog sto naumi i svaka vam cast na tome. Svakako da postoji neko ko je spreman da vam bude oslonac, prijatelj, da vas na svaki moguci nacin prati.

 

 RAK

Konacno cete i vi moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Dakle vama ce ovaj utorak biti prilika da pocnete ispocetka ako postoji neko sa kim zelite pomirenje. Sve ostalo je na vama.

 

 LAV

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da vas neko voli. Da pre svega postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.  Ovo ce biti dan za romansu i za jedan novi pocetak u vasem zivotu.

 

 DEVICA

Vrlo je vazno da kazemo da su pred vama dani za romansu i dani kada ce sve doci na svoje. Dugo ste cekali na to ali napokon vam slede trenuci kada ce cuda biti moguca. Nemojte odustajati od onog sto zelite.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2