Dnevni ljubavni horoskop za 7.februar:Evo kome ce ovaj utorak biti talican!

Dnevni ljubavni horoskop za 7.februar:Evo kome ce ovaj utorak biti talican!

6. Februara 2023 0 By Dejana

 VAGA

Moramo da kazemo da ce ovaj utorak biti dan kada ce sve doci na svoje. Samo je vazno da ne odustajete od onog sto naumite. Postoji neko ko vas voli svim srcem i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.

 

 SKORPIJA

Konacno  i vama dolaze lepsi dani. To je ono sto moramo reci. Dakle ovaj utorak moze da bude jedan od onih dana kada ce sreca biti na vasoj strani. Mislite o tome i uzivajte u onom sto imate.

 

 STRELAC

Vama ce ovaj utorak biti talican. To je ono sto moramo da kazemo. Doci ce do promena na bolje i vazno je da znate sta je ono sto zelite od zivota. Nekome ste vazni i dragi i nekome je do vas iskreno stalo.

 JARAC

Ono sto moramo da naglasimo jeste da dolaze dani za ljubav. Shvatite to kao  sansu od strane sudbine da vam konacno krene na bolje. Sledi vam nova sansa i mogucnost da ostvarite svoju veliku zelju.

 

 VODOLIJA

Bitno je da ni u kom slucaju ne odustajete od onog sto naumite. Ako postoji neko do koga vam je stalo znajte da je sada pravo vreme da mu to i kazete… Nije vreme za ponos vec za istinu. Neko treba da zna na cemu je sa vama.

 

RIBE

Ovaj utorak ce doneti jednu veliku dilemu. Morate da se zapitate sta je ono sto zelite.  Jedan rak vas iskreno voli i nema nimalo sumnje da su emocije koje prema vama oseca velike i snazne.  Zasluzuje da mu vratie istom merom.

Stranice: 1 2