Dnevni ljubavni horoskop za 8.februar:Dan koji ce doneti veliku dilemu!

Dnevni ljubavni horoskop za 8.februar:Dan koji ce doneti veliku dilemu!

7. Februara 2023 0 By Dejana

VAGA

Vrlo je vazno da naglasimo da nema nimalo sumnje da ce ovi dani doneti promene na bolje i da ste ih vi zasluzili. Sreca itekako moze da pokuca na vasa vrata u danima koji su pred nama, vi ste neko kome sledi nova sansa i radost.

 

SKORPIJA

Vazno je da imate na umu da ce ova sreda biti dan za ljubav.To je ono sto moramo da kazemo kako bi te umeli da iskoristite sansu za srecu koja je pred vama. Postoji neko ko vas voli svim srcem i ko je spreman da vam to i dokaze.

 

 STRELAC

Ono sto je vazno da kazemo jeste da ce ovaj dan biti dan za srecu. Postoji neko ko vas voli iznad svega i ko je spreman da vam to dokaze i pokaze i na delu. Samo nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite.Mislite o tome.

JARAC

Sve ce doci na svoje. To je ono sto moramo da naglasimo jer je jasno da vam sada ne ide onako kako bi ste zeleli. Postoji neko na koga mozete da se oslonite, neko ko vam je oslonac, podrska,rame za plakanje.Mislite o tome.

 

VODOLIJA

Vrlo je vazno da kazemo da cete u danu koji je pred nama konacno dobiti sansu sa srecu.  To je ono sto moramo da naglasimo.  Bitno je da znate da vas neko voli iskreno i da nema nimalo sumnje da nista nece biti nemoguce ni nerealno.

 

RIBE

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce ova sreda biti dan za srecu.  Da ce ovo biti dani za emocije, za ljubav, da ce doci do toga da se uverite u to da vas neko voli. Naucite da  uzivate u onom sto imate.

Stranice: 1 2