Pun mesec u znaku lava je bio 5.februara:Ovo su posledice koje je ostavio!

Pun mesec u znaku lava je bio 5.februara:Ovo su posledice koje je ostavio!

7. Februara 2023 0 By Dejana

 Pun mesec je usao u znak vatrenog lava.Zna se da je lav kao znak poznat po karakteru,po snazi i jacini,takav ce biti i uticaj koji ostavlja…

 

OVAN

Vama pun mesec  nije doneo nista posebno i vi ste jedan od znakova koji  ne mora da brine. To je ono sto moramo da kazemo. Dolaze vam dani  tokom kojih cete moci da se posvetite sebi i da uzivate.

 

BIK

Vrlo je vazno da naglasimo da ce uticaj punog meseca na vas biti veliki. To je ono sto moramo da kazemo. Dakle, vi ste neko ko ce u danima koji su pred nama moci da kaze da je konacno upoznao ljubav svog zivota.Pun mesec donosi lepa desavanja.

 

 BLIZANCI

Pun mesec  je usao u znak lava i moramo da kazemo da je vrlo moguce da su pred vama dani za promene. Dakle vi ste znak kojem ce  ovaj period doneti ostvarenje velike zelje.Postoji neko ko je spreman da vam se nadje u svakom slucaju.

 

 RAK

Pun mesec u znaku lava donosi promene  na bolje. Dakle vi ste znak kojem ce  ovaj period biti jako talican. Ako se do sada nije desilo da upoznate  osobu svog zivota, srodnu dusu, imajte na umu da je moguce da ce doci do ostvarenja zelje.

 

LAV

Ovo ce biti period za emocije. Bitno je da znate da nema nimalo sumnje da ce ovo biti vrlo zanimljiv period za vas. Iskreno cete uzivati u svemu sto sledi, a posto je pun mesec u vasem znaku imajte na umu da ce ovaj period biti jako talican za vas.

DEVICA

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce  uticaj koji je doneo pun mesec za vas biti velike.  Vi ste znak kojem sledi ostvarenje jedne velike zelje. Posle niza suza i razocarenja konacno cete moci da kazete da ste dosli do svog cilja.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2