Pun mesec u znaku lava je bio 5.februara:Ovo su posledice koje je ostavio!

Pun mesec u znaku lava je bio 5.februara:Ovo su posledice koje je ostavio!

7. Februara 2023 0 By Dejana

VAGA

Morate da imate na umu da ce ovo biti dani za romansu.Da ste vi znak koji ce dobiti priliku da promeni neke stvari u svom zivotu. Samo je pitanje da li je to ono sto zelite.Jer,mogucnost za to svakako postoji.

SKORPIJA

Odlicno se osecate. Ovaj period ce vams biti jako lep i talican. Uz samo malo truda bi moglo doci do toga da napokon ostvarite jednu veliku zelju. Nekome ste jako vazni, nekome ste  bitni, spreman je da vam to i dokaze.

 

STRELAC

Vrlo je vazno da kazemo da ste vi neko ko ce u danima koji su pred nama doci do svog cilja.  Samo nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Nekome ste veoma vazni i bitni, neko je spreman da vas prati na svaki moguci nacin.

 

 JARAC

Vrlo je moguce da vama slede dani tokom kojih cete doci do svog cilja. Ovo su  zapravo dani za romansu i dani kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite.  Pun mesec u znaku lava vama donosi nove i znacajne trenutke.

 

VODOLIJA

Slede dani za radost. Dani za ljubav. Vi ste neko kome slede trenuci tokom kojih ce moci da kaze da se kolo srece okrenulo. Ljubav vam je na prvom mestu, svakako da postoji neko ko bi mogao da vas usreci na  pravi nacin.

 

RIBE

Ono sto je bitno da kazemo jeste da slede dani za romansu. Da ste vi znak kojem tek sledi jako lep i zanimljiv period. Uz samo malo truda,moglo bi doci do toga da vam se ostvari jedna velika zelja. Zasluzili ste to.

Stranice: 1 2