Dnevni horoskop za cetvrtak,9.februar:Nekome ce ovaj dan biti  poseban!

Dnevni horoskop za cetvrtak,9.februar:Nekome ce ovaj dan biti poseban!

8. Februara 2023 0 By Dejana

VAGA

Dan koji je pred nama ce doneti promene na bolje.Neko ste ko je prosao mnogo toga ali moramo da kazemo da je vlro moguce da ce sada uslediti trenuci za radost. Bice ovo dani kada ce istina da se sazna i kada moze da usledi jedan novi pocetak.

 

SKORPIJA

Vazno je da kazemo da ce ovaj dan biti dan za romansu. Da nema nimalo sumnje da slede trenuci za ljubav. Da ce ovo biti dani tokom  kojih cete doci do svog cilja.Sledi ostvarenje jedne velike zelje.

 

STRELAC

Ono sto moramo da naglasimo jeste da ce ovaj dan biti prilika da se uverite u neciju ljubav. Dugo ste cekali na to da se zelja ostvari i sada ce konacno sve biti moguce.  Ako postoji neko do koga vam je stalo sada je pravo vreme da mu to i kazete.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

JARAC

Nista nije onako kako bi ste zeleli. Cinjenica je da ste sada tuzni i da sada nista nije onako kako zamisljate ali jedina opcija vam je da budete jaki i stalozeni u danima pred nama. Ne mozete nista da promenite.

 

VODOLIJA

Konacno ce i vama doci bolji dani. Konacno slede trenuci tokom kojih cete doci do svog  cilja.Postoji neko kome ste bitni i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Sve ostaloje moguce.

 

 RIBE

Ono sto moramo da kazemo jeste da je moguce da ovaj cetvrtak donese dilemu. Vi ste neko ko sada ne zna da li da slusa glas srca ili razuma. To je ono sto moramo reci ali je vazno da dobro o svemu razmislite.  Slede iznenadjenja.

 

Stranice: 1 2