Dnevni ljubavni horoskop za cetvrtak,9.februar:Sledi dan za romansu,za ljubav i srecu!

Dnevni ljubavni horoskop za cetvrtak,9.februar:Sledi dan za romansu,za ljubav i srecu!

8. Februara 2023 0 By Dejana

 Ljubav u danu koji je pred nama. Evo kome sledi ostvarenje velike zelje.

 

 OVAN

Cetvrtak koji je pred  nama donosi promene na bolje.  To je ono sto moramo da kazemo. Dugo ste cekali na to da se jedna velika zelja ostvari i sada konacno dolazi do toga. Postoji neko kome ste vazni i dragi.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 BIK

Sjajno se osecate. Takvo raspolozenje ce ostati tokom celog ovog dana.  Nemojte odustajati od onog sto naumite i vodite se time da zadnji pokusaj moze da odvede do cilja.  Neko ce vas voleti svim srcem i dokazati vam ljubav.

 

 BLIZANCI

Sjajan dan je pred nama.  Neko ste ko je mnogo patio ali ovaj cetvrtak ce doneti promene koje niste mogli ni da  naslutite. Sledi dan za ostvarenje zelje i velika sansa za emocije u danu koji je pred nama.  Mnogo toga je na vama.

 

 RAK

Cetvrtak koji sledi ce biti prilika da pocnete ispocetka sa osobom do koje vam je stalo.Samo je bitno da ne odustajete od onog sto naumite.  Volite nekoga i do nekoga vam je jako stalo,i  sada zaista vredi preci preko ponosa i inata.

 

LAV

Nema nimalo sumnje da ce ovo biti dan za radost.Dakle, ako ce neko u danu koji je pred nama imati razloga za  osmeh onda ste to vi. Vama u toku ovog dana stizu lepe vesti. Dolaze vam dani kada ce sve biti moguce i kada  ce neki problemi konacno biti reseni.

 

 DEVICA

Vazno je da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite.  Bitno je znati da postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Razmislite o tome sta je ono sto vam  treba i vodite se time.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2