Dnevni ljubavni horoskop za cetvrtak,9.februar:Sledi dan za romansu,za ljubav i srecu!

Dnevni ljubavni horoskop za cetvrtak,9.februar:Sledi dan za romansu,za ljubav i srecu!

8. Februara 2023 0 By Dejana

 VAGA

Ono sto je jako vazno da kazemo jeste da ce ovo biti dan za ljubav. Ako ce neko moci da kaze da je dobio ono sto zeli onda ste to vi.  Postoji neko o kome mastate i neko do koga vam je  jako stalo. Slede vam neke velike odluke.

 

SKORPIJA

Moramo da kazemo da je jasno da ste sada fokusirani na proslost. I to je greska. Tamo se nista nije promenilo. Osoba do koje vam je stalo nije ona koja je prava  za vas i shvatite da vama kraj nje nema srece.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

STRELAC

Bice ovo dani tokom kojih vam osmeha nece faliti. Slede dani za promene i za ljubav.  Nemojte odustajati od onog sto zelite i vodite se time da je  zivot samo jedan i da je vazno uzeti od njega sve ono sto vam se daje i nudi.

 

JARAC

Moramo da naglasimo da ce ovo biti dan tokom kojeg slede promene. Ovaj cetvrtak ce biti vrlo lep i vi ste znak koji ce doci do cilja u danu koji je pred nama.  Svakako da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. No, da li ste spremni za sve to?

 

VODOLIJA

Ljubav je ono sto vam fali i to je ono sto moramo da kazemo. Ali,ovo nikako nije period kada treba da ste previse fokusirani na proslost. Imajte na umu da slede dani za  promene i dani tokom kojih ce sve doci na svoje.Sreca kuca na vasa vrata.

 

RIBE

Ovo ce biti dan za romansu i za emocije. Postoji neko do koga vam je jako stalo i nema nimalo sumnje da je u pitanju osoba koja oseca isto. Nakon niza suza, konacno slede dani  za iznenadjenja, radost i ljubav.

Stranice: 1 2