Ti si zena koju je zivot lomio i kidao,ali koja je svima dokazala da je jaca od svega!

Ti si zena koju je zivot lomio i kidao,ali koja je svima dokazala da je jaca od svega!

8. Februara 2023 0 By Dejana

 Ti si zena heroj i ti si toga svesna. Ti si zena koja je dala sve od sebe oduvek i zena na koju mnogi mogu i trebaju da se ugledaju…

 

Zena si ciji zivot nije bio lak. Uvek si mislila da je zivot surov prema tebi i da bolje  prolaze oni koji su losi.  Ti nisi takva zena.  Ti si od onih koje su fer  i postene, od onih koje su iskrene i koje cine sve sto mogu za one  koje vole.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ti si neko ko je prolio ko zna koliko suza ali i neko ko nikada nije digao ruke od onog sto zeli. Dobro ti znas da samo kukavice odustaju a ti to nikada nisi bila. Mora se reci da si zena koja je prosla toliko toga.  Volela si one koji tebe nisu voleli, davala svoju ljubav i svoje srce, svoje emocije onima koji su bili pogresni.

Neko si ko nikada nije digao ruke od srece i ko se uvek vodio time da je vazno biti pravi covek.  Iskren. Ti si neko ko nikada nije odustao i to je ono to je za svaku pohvalu.

Mnogi su te lomili i mnogi su mislili da ce im uspeti da od tebe naprave slabu zenu. Nije im vredelo.  Ti si zena koja je dala sve od sebe i zena koja je oduvek bila i ostala ona koja zna i ona koja ume da se bori za ono sto zeli.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2